Creatieve vakidioten

Een creatief bureau in Zuid-Limburg. We gaan altijd all-in. Met opgestroopte mouwen en het mes tussen de tanden gaan we elke uitdaging aan. Dus ook die van jou. Samen gaan we op zoek naar een unieke identiteit en leggen we het vuur aan de schenen van je concurrenten.

Here's for the crazy ones

Okee, die quote hebben we van Steve Jobs maar het past ook heel goed bij ons. Wij denken namelijk ook graag anders. De challenger in de markt zijn die durft wat niemand anders durft, en bedenkt wat niemand anders bedenkt. Daarin maken we het verschil.

We werken voor de meest uiteenlopende klanten. Van cocktailbars, telecombedrijven, zorginstellingen en restaurants tot start-ups en fuckups. Alles kan. Zelfs met sokken in sandalen naar kantoor komen. Verder houden we van een potje Mario Kart op vrijdag en zijn vlamtosti's life.

Op de afbeelding is een collage te zien. Er is gebruik gemaakt van een combinatie van zwart-witte fotografie en illustraties. Je ziet twee benen. Ze hebben sandalen aan. De sokken in de sandalen zijn geïllustreerd
Op deze afbeelding is de eigenaar van Brandlos te zien, genaamd Jasper Vogten.

Jasper Vogten

CREATIVE DIRECTOR

De zelfbenoemde ‘el patron’ van Brandlos: Jasper. Omdat ik als kleine kleuter al handen kon tekenen in plaats van harken ben ik ooit begonnen met Brandlos. Dat leek me wel een goed idee.

Binnen Brandlos ontwikkel ik als Creative Director de visuele vormgeving van verscheidene media uitingen, creëer ik communicatieconcepten, en denk ik graag mee en geef advies bij het opzetten van een nieuw merk. Daarnaast mag ik zelf bepalen hoe laat ik naar bed ga, en s’avonds cola drinken en chips eten.

Luka Geurts

SENIOR GRAPHIC DESIGNER

Hi, my name is Luka... Je weet wel… van dat liedje. Na mijn stage bij Brandlos ben ik meteen blijven plakken. Als grafisch ontwerper bedenk ik de creatieve concepten, vertaal ik deze door tot een visuele identiteit en voer ik dit grafisch overal in door. Van top tot teennagel.

Nu zijn er natuurlijk nog véél meer leuke feitjes die je moet weten over Luka! Wist je bijvoorbeeld dat Luka… Dol is op illustreren? Gek genoeg vooral vingers en bananen. Don’t ask why. Een Swiftie (Taylor Swift fan) is in hart en nieren? Maar liefst 1 woord Russisch spreekt? Droomde om kassajuffrouw te worden? In de veronderstelling dat je dan al het geld zelf mocht houden.

Op deze afbeelding is Luka Geurts te zien. Zij is onderdeel van het Brandlos Team.

Graphic Designer

Solliciteer als je retegoed bent in het ontwerpen van vanalles en nog wat.

Bekijk de vacature 

Web Developer

Solliciteer als je retegoed bent in het ontwerpen en bouwen van websites.

Bekijk de vacature 

Online Marketeer

Solliciteer als je retegoed bent in het opzetten van online campagnes.

Bekijk de vacature 

Je mag
ons ook stalken

Werken met Brandlos?

Wij werken graag voor eigenzinnige merken die voorop willen lopen. Ambitieus, gedreven en vol energie. We zorgen ervoor dat onze klanten hun verhaal zo goed mogelijk kunnen vertellen en uitdragen. Hoe we dat doen? Daarvoor willen we je graag beter leren kennen.

We werken graag samen met

Sharing is caring

Van alles 'n beetje kunnen is heel handig, maar daar doen wij niet aan. We zijn gewoon retegoed in ons eigen vakgebied, maar weten ook dat de vraag soms wat groter kan zijn. Brandlos schakelt gewoon de beste partners in, zodat je verzekerd bent van een ludiek kiekje, ijzersterke tekst, supersnel drukwerk of een slimme marketingtool.

Dus no worries, op die manier zorgt Brandlos toch voor het volledige plaatje.